Guld

Handelsbanken

En lokal bank för ditt företag

Välkommen till en personlig bank som tar lokala beslut och känner din marknad väl. Vi värnar helt enkelt lite extra om det lokala näringslivet och om dig som lever och bor här i området. Vår företagsgrupp hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar kring företagets banktjänster. Ingen fråga är för liten eller för stor. Vi är en bank som söker och har långa kundrelationer och det kan man bara åstadkomma så länge kunderna är nöjda. Vi ser det som självklart att sätta oss in i dina förutsättningar, utmaningar och möjligheter.

Varmt välkomna till oss!

Starta företag

Det finns mycket att tänka på när du vill starta nytt företag. Vi ger dig tips och råd som underlättar för dig.

I vårt Företagspaket har vi samlat de bastjänster som utgör grunden för ett företag. De flesta företagskunder klarar sig länge med Företagspaketet, men för de som har andra behov finns det en mängd tjänster att lägga till.

Med Företagspaketet får du även tillgång till Affärstjänster. Affärstjänster fungerar som en butik i Internet Företag där du väljer att teckna de tjänster som du har behov av. Förutom att ansöka om banktjänster digitalt så som Swish kan du också köpa ett komplett affärssystem via Fortnox, hr-tjänster av Edge samt enkelt göra din årsredovisning via Årsredovisning Online.

Tjänster som ingår:

Pris:

Företagspaketet kostar för närvarande 1250 kr per år. Avgifter för transaktioner tillkommer och faktureras separat.

På bilden fr vänster: Anna-Karin Widén, företagsmarknadschef, Jens Fransson, kontorschef, Marie Öhman, privatmarknadschef.

Kontaktuppgifter

KONTAKTPERSON/ER:

Jens Fransson, kontorschef

jefr02@handelsbanken.se

 

Anna-Karin Widén, företagmarknadschef

angu33@handelsbanken.se

 

Marie Öhman, privatmarknadschef

maoh08@handelsbanken.se

ADRESS:

Besöksadress:
Västra storgatan 23, 611 25 Nyköping
Postadress:
Box 224, 611 32 Nyköping

 

TELEFON:

0155 - 26 49 30