Platina
Länsförsäkringar logotyp

Länsförsäkringar

På väg att starta eget? Vi hjälper dig att få en drömstart.

Det krävs mod, bra idéer och drivkraft för att starta företag. Du kommer också behöva rätt lösningar så att du kan driva ditt företag tryggt, enkelt och långsiktigt. Hos oss finns allt du behöver inom bank, försäkring och personförsäkringar för dig och dina medarbetare. Vi hjälper dig att skräddarsy ett upplägg efter dina förutsättningar. Då sparar du inte bara tid, du gör livet som företagare enklare genom att samla allt på ett ställe.

Lycka till och varmt välkommen till oss.

Surfa gärna in på www.lfs.se/företag och bekanta dig mer med oss. Du är i goda händer, vi har nämligen de mest nöjda företagskunderna 2020 enligt SKI, Svenskt Kvalitetsindex.

Lite kort om oss:

Var en del av något större

Länsförsäkringar Södermanland är ett kundägt, lokalt och självständigt bolag. Vi ger sörmlänningar en tryggare vardag och möjlighet att utvecklas genom vår tillgänglighet och breda erbjudande inom bank, försäkring, liv och fastighetsförmedling. Vi arbetar alltid för våra kunders bästa men också för hela länet. Genom vårt engagemang i samhället bidrar vi till ett hållbart liv för alla sörmlänningar.

Tillsammans skapar vi trygghet och möjligheter för dig och alla sörmlänningar, för all tid.

Martin Halldin, AnnaCarin Eriksson

Kontaktuppgifter

KONTAKTPERSON/ER:

AnnaCarin Eriksson, Rådgivare Placera och Personförsäkring

annacarin.eriksson@lfs.se
070 201 99 65

 

Martin Halldin, Rådgivare Försäkring Företag och Lantbruk

martin.halldin@lfs.se
0155 41 41 19

 


ADRESS:

Västra Storgatan 4, Nyköping

 

TELEFON:

E-POST:

info@lfs.se