Platina

Sörmlands Sparbank

Våra företagspaket – välj det som passar dig!

Bättre affärer för alla! Det är idén med våra företagspaket. Välj mellan Bas, Plus och Bokför. Vi hittar rätt lösning för dig som just startat eget företag.

Pris:

  • Bas 900 kr/år
  • Plus 1 200 kr/år
  • Bokför 3 990 kr/år

Välkommen till Sörmlands Sparbank!

Våra erfarna företagsrådgivare hjälper dig att hitta rätt lösningar för just dig och ditt företag. Det kan handla om allt från finansieringsfrågor och betallösningar, till försäkringar och pensionssparande för att ge några exempel. Vare sig du vill sköta dina bankärenden digitalt eller föredrar att komma in på något av våra kontor.

Vad är viktigast att få på plats från start?
För oss som bank är det viktigt att du har en affärsplan och en realistisk budget för att kunna öppna ett företagsengagemang.

Du brukar rekommendera en försäkringsgenomgång, varför då?
Som anställd får du många delar på plats automatiskt. Som egen företagare måste du lösa det på egen hand. Och glöm inte att då och då se över försäkringsskyddet. Både din och bolagets situation förändras över tid.

Varför kan det vara klokt att som företagare träffa en familjerättsjurist?
Det är viktigt att känna till hur ditt företag och din ekonomi påverkas om något händer, till exempel om du och din livspartner separerar. Att i ett sådant läge få problem också med ekonomin kan få förödande konsekvenser. En familjerättsjurist hjälper dig med exempelvis äktenskapsförord och framtidsfullmakt.

Hur ska man se på pensionsavsättningar när man startar eget och nätt och jämt får ekonomin att gå ihop?
Budgetera redan från början för avsättningar till pension- och riskförsäkringar. Tänk att du inte ska ha sämre villkor än om du varit anställd.

Vilka digitala banktjänster är särskilt bra för företagare?
Bankens företagspaket är heltäckande inom digitala tjänster. Swish företag och vår app för företag är två smarta digitala tjänster som underlättar vardagen.

Välkommen!

Kontaktuppgifter

KONTAKTPERSON/ER:

Armend Berisha

armend.berisha@sormlandssparbank.se
0155-756 22

 


 


ADRESS:

Östra Storgatan 1
611 34 Nyköping

 

TELEFON:

E-POST: