Guld

Swedbank Trosa, Gnesta

Bättre Affärer – allt du behöver i ett paket

Vi har paketerat alla tjänster du behöver för att komma igång med ditt företag. Paketet ger dig möjlighet att ägna mer tid åt din egentliga verksamhet.

Pris 900 kr/år

Ska du starta eget? Då har du kommit rätt

Den här sidan är till för dig som har eller ska starta eget. Här får du tips som gör det enklare och snabbare för dig att komma igång. Har du en affärsplan, som godkänts av Nyföretagarcentrum eller Almi, då har du kommit en bra bit. Vi hjälper dig därefter med allt från en bra start, grundtrygghet och smidiga betalrutiner till att se över finansieringsfrågan.

Vi tror på kraften i ett lokalt engagemang och därför finns vi där du finns. Vår 190-åriga långa tradition har gett oss unika personliga relationer med både privatpersoner och företagare, men bäddar också för vår ambition att förvalta detta långsiktiga engagemang och vara banken för dina behov. Kom gärna in på ett av våra kontor så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig.

Swedbank är en bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Med totalt 7,9 miljoner privatkunder och 600 000 företags- och organisationskunder är vi Sveriges största bank till antalet kunder och har en ledande ställning även på våra andra hemmamarknader Estland, Lettland och Litauen. Vårt kontorsnät består av mer än 450 kontor på våra hemmamarknader där vi sätter stort fokus på den lokala närvaron och spelar en viktig roll i de lokala samhällen där vi verkar.

Kontaktuppgifter

KONTAKTPERSON/ER:

Anneli Åkerlund

anneli.akerlund@swedbank.se
0156 35 05 80

 


 


ADRESS:

Östra långgatan 30
61921 Trosa

Västra storgatan 3
64622 Gnesta

 

TELEFON:

E-POST: