Guld

Unionen

Med Unionen blir det effektivare att driva eget

Du får personlig trygghet, affärsverktyg samt en massa förmåner och rabatter som medlem i Unionen Egenföretagare.

Erbjudandeblad

Som medlem i Unionen Egenföretagare kan du få avlastning med sådant som stjäl tid från din egentliga verksamhet. Du får tillgång till mängder av tjänster, skräddarsydda för dig som har eget företag.

De flesta egenföretagare gillar att jobba på egen hand. Men att driva eget behöver inte betyda att du gillar att göra precis allting själv eller att alltid vara ensam med dina tankar och beslut.

Som medlem i Unionen egenföretagare får du avlastning, råd och stöd i din företagarvardag. Ett exempel på det är FöretagsLinjen dit du kan ringa för juridisk och ekonomisk rådgivning eller för att bolla idéer och ventilera frågor med olika experter.

Att vara medlem i Unionen Egenföretagare kräver ingenting från din sida. Du kan vara precis så aktiv du själv vill, besöka varje seminarium och kurs eller bara ringa oss när det krisar.

Vem kan bli medlem?

Om du har eget företag utan andra anställda än familjemedlemmar kan du bli medlem hos oss. Du kan också bli egenföretagar- medlem redan innan du har startat eget. Alla företagsformer är välkomna (om företaget består av högst fyra lika stora ägare).

Vi bjuder på hela avgiften det första kvartalet
Nu vill vi få fler att upptäcka oss och alla tjänster som gör arbetsdagarna som egenföretagare både enklare och tryggare. Därför bjuder vi på avgiften de tre första månaderna för dig som blir ny medlem i Unionen. Om du är med i a-kassan, vår egen eller någon annan a-kassa, tillkommer a-kasseavgiften. Detsamma gäller premien för den frivilliga delen i inkomstförsäkringen.

Kontaktuppgifter

KONTAKTPERSON/ER:

Pauline Nesti

pauline.nesti@unionen.se
08-504 164 16

 

Fredrik Bergström

fredrik.bergstrom@unionen.se
08-504 164 08

 


ADRESS:

Besöksadress:
Unionen Östra Sörmland/Gotland
Lovisinsgatan 3, 151 73 Södertälje

 

TELEFON:

E-POST: